mandag den 20. februar 2012

Rester

Jeg har længe været på udkig efter nogle små glaskolber. De kan bruges i  forskellige sammenhænge, hvor en enkelt blomst eller to skal hænge for sig selv. Men de har ikke været at opdrive nogen steder. Lige indtil jeg fandt http://kpkram.dk, som er en netbutik, som sælger binderimaterialer til billige priser. 
Her fandt jeg dem til små 6 kr./stk., så der måtte jo hamstres lidt. (Netbutikken anbefales forresten!)

Jeg havde lidt rester igen efter mit kegle-projekt forleden dag. Så da fik jeg anledning til at indvie nogle af glaskolberne.





Igen et af mine mere fantasifulde projekter! ;-)




søndag den 19. februar 2012

En lille smule duft af forår

Sikke en herlig dag! Solen har skinnet og temperaturen har ligget så vidt under frysepunktet. Vi har vinterferie-gæster fra Danmark i disse dage. Så søndagen blev brugt på at alle mand (næsten) tog til Hafjell alpin-anlæg, hvor vi fik svinget os lidt i bakkerne. Vinden var lidt kølig, men forårsfornemmelserne var absolut tilstede. Det var lige til at klare! ;-)
Vores egen vinterferie ligger først om en uge, men nedtællingen kan starte nu. Glæder mig.... :)








En rosa buket med ranunkler, gerbara, krysantemum, voksblomster og tyttebærlyng skaber også lidt forårsfornemmelser indendørs.

Håber I alle har haft en dejlig weekend.


lørdag den 18. februar 2012

Dekorera vackert!

Hvis der er nogen, som stadig ikke har fået med sig, at dygtige Minna Mercke Schmidt snart udkommer med en ny bog, vil jeg gerne ha' lov til at gøre et lille reklamefremstød:

Hendes første bog, Blomstrande idéer, er en af mine favoritter. Meget inspirerende!

Nr. 2 kommer i marts. Jeg glæder mig!


Du kan læse mere om bogen her! 

fredag den 17. februar 2012

Overraskelse

Se hvad vi fik på trappen her til aften!:



Er det ikke flot?? En god veninde er mesteren bag værket og hun ville overraske mig med en sød hilsen. På trods af isen så varmer det lang ind i sjælen! Tusinde tak, Vivian!





Fortsat go' fredags-aften!

Det hjalp da noget

Igår sukkede jeg over at jeg savnede både blomster og grønne blade i min vinter-kegle fra forleden. Heldigvis havde jeg lagt nogle reagensglas ind i basen, så der var mulighed for at friske den lidt op med afskårne blomster.











 Det er stadig en noget speciel sag, men smukke blomster og en efeu-ranke frisker da noget op. Jeg synes i hvertfald det hjalp en hel del. :)

torsdag den 16. februar 2012

Man tager hvad man haver...

Hallo i stuen!

Nu er det aaaaalt for lang tid siden jeg har haft tid og overskud til at være kreativ. Hverdagslivet med diverse forpligtelser og ikke mindst job har helt taget over den senere tid. Så min lille blog har gået for lud og koldt vand igennem mange uger nu. Beklager... 

Med tanke på varigheden af vinteren og prisen på friske blomster, er jeg uden tvivl bosat i den forkerte del af verden. Der er stadig lang tid til foråret her, og når man skal betale så meget som kr. 70,-  for 7 sølle tulipaner bliver det sjældent til de store buketter.
Så udfordringen er at lære at lave dekorationer og arrangementer med flest mulige materialer hentet fra naturen. Jeg har efterhånden fået samlet mig et mindre lager i kælderen af kogler, nødder, grene, lav mm. 
Så da inspirationen  meldte sig igen weekenden, måtte jeg se hvad jeg fandt i kasserne og tage udgangspunkt i det.
Det blev til denne kegle,  dækket af mos, kogler og forskellige typer lav. Og diverse løg og nødder.










Ja, ja.... Keglen er godt nok mere speciel end den er pæn. Jeg savner de friske blomster og de grønne blade. Men det er alligevel sjovt at få puslet lidt.

Weekenden nærmer sig. Er det ikke dejligt?? Jeg håber at I alle får en rigtig dejlig og afslappende weekend!