fredag den 8. februar 2013

Hjerteformet lyslygteJeg vil bare lige vise jer lidt resultater af alle mine fødselsdagballoner i sidste indlæg:
Jeg har f.eks. prøvet at lave en hjerteformet lyslygte. Det gik fint. Jeg brugte stort set samme metode, som på de runde balloner. Jeg kom vand i ballonen. og sluttede af med at puste lidt ekstra luft i. Så lukkede jeg ballonen, og lagde hjertet fladt på ryggen ude på en bakke i kulden. Da de yderste 2 cm af hjertet var frosset tog jeg det ind, og kunne forsigtigt banke hul på oversiden af hjertet med en hammer, så vandet i midten kunne komme ud. Jeg har prøvet at lave i forskellige faconer og størrelser. Jeg synes de bli'r flottest hvis glasvæggen ikke bliver for tyk Jo tyndere den er, desto mere klar og gennemsigtig bli'r den. Næsten helt glasagtig.Se videoen om lyslygter fra bloggen moseplassen her.
Eller hva med å lage en utrolig lækker lyslygte med blomster

Det er blevet koldt igen nu, så det er bare at komme igang med at fryse lygter!

Ha en glimrende weekend allesammen!


4 kommentarer:

 1. Så fina dina ljuslyktor är! Jag gjorde också islyktor för ett par veckor sedan men då använde jag plasthinkar. Men jag ska prova att göra i ballonger också. Tack för tipset!
  Ha en fin helg!

  SvarSlet
 2. Så fine islykter, hjertelyset ble veldig nydelig.
  God lørdag fra Marit.

  SvarSlet
 3. Hei Ina :)
  Kjempeflott hjertelykt! Supernydelig, takk for at du delte den på Moseplassen.

  Jeg har hatt riktig dårlig samvittighet for at jeg ikke har nådd å legge hilsner hos alle bloggere som har lagt inn lenker på islyktposten, men det har bare ikke vært tid. Jeg satt stor pris på ditt bidrag til samlingen, og har naturligvis vært innom og sett på den, men da satt jeg på mobil og det er så slitsomt med kommentering derifra.

  I dag blogget jeg om hjerter i is på Moseplassen og la en lenke hit til din fine hjertelykt, så håper jeg enda flere kan la seg inspirere av deg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hei Anne! Det er jeg som takker for herlig inspirasjon! Og fullt forståelig at det er vanskelig å komme rundt og kommentere hos alle.
   Takk for linken hit! Hadde plutselig en voldsom økning i antall sidevisninger! Morsomt. :)
   Ha en fortsatt fin helg! Ina

   Slet