torsdag den 29. december 2011

Nytårs-inspiration

Så var juledagene overstået, og vi er hjemme igen fra turen til Danmark. Dejligt at få set familie og venner, men også godt at komme hjem igen til nogle afslappende dage. Jeg håber at I alle har haft en hyggelig og fredfyldt jul.

Har brugt aftenen på at se mig om i bloglandia efter lidt inspiration til nytårs-dekorationer. Jeg falt over dette smukke mesterværk, som i udgangspunktet slet ikke blev lavet til nytår, men er en adventskrans lavet i naturlige materialer.

Nydelig! Den er hentet fra Bo Bedres hjemmeside, og er lavet af blomsterdekoratøren Lars Jon fra Blomsten Hornbæk. Måske kan man ogå bruge temaet/sammensætningen til nytår? Vi må se hvor inspirationen bringer os i morgen... :-)
2 kommentarer:

 1. Mysiga bilder. Du får ha ett riktigt Gott Nytt År!

  Kramar

  SvarSlet
 2. Hej hej,
  Jag har en blogg som heterwww.mineden.com, och har en sida där jag samlat Planteringsbord från olika bloggar(http://www.mineden.com/p/pottingtables.html).

  Jag tycker att jag sett ett planteringsbord på din blogg, rätta mig on jag har fel :).  Så min fråga är först om du vill ha din bild på min sida med alla bord? Jag vill såklart ha ditt planteringsbord med i samlingen... I såfall att du vill ha den med, är det möjligt att du kunde skicka en bild åt mig. Den kunde gärna vara minst 400 px bred. Jag nämner din blogg och länkar naturligtvis!


  Sidan har varit mycket besökt, statistik-mässigt och det är roligt. Jag tycker själva att det är härligt med all inspiration och skaparglädje.

  Ha det bra och hör av dig :)


  Med vänlig hälsning:
  Nina
  min.eden@hotmail.com

  SvarSlet