mandag den 20. februar 2012

Rester

Jeg har længe været på udkig efter nogle små glaskolber. De kan bruges i  forskellige sammenhænge, hvor en enkelt blomst eller to skal hænge for sig selv. Men de har ikke været at opdrive nogen steder. Lige indtil jeg fandt http://kpkram.dk, som er en netbutik, som sælger binderimaterialer til billige priser. 
Her fandt jeg dem til små 6 kr./stk., så der måtte jo hamstres lidt. (Netbutikken anbefales forresten!)

Jeg havde lidt rester igen efter mit kegle-projekt forleden dag. Så da fik jeg anledning til at indvie nogle af glaskolberne.

Igen et af mine mere fantasifulde projekter! ;-)
8 kommentarer:

 1. Hello! Mit navn er Fatima, og jeg er en blomsterhandler i Spanien. Jeg har lige opdaget din blog ved en tilfældighed, og jeg elsker ... klart, at inspirerer, så tøv ikke ... du har meget god hånd, du smukke arrangementer.
  Arrangementet, der nu er offentlig ... er ... fantastisk! Jeg har ingen ord ...
  Med venlig hilsen og indtil næste gang. Jeg blev en tilhænger, så tilbage til dig og skrive.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hello Fatima! I'm so happy you found my little blog! I'm just an amateur, som I'm thrilled that a professional like you like my decorations! I'm on vacation these days, so it will probably take a few days before my next update.
   Welcome back! Ina :-)

   Slet
 2. Nej hvor ser det dog godt ud! Sikke nogle smukke kolber, det vil jeg straks tage til mig. Tak for link'et, som jeg helt sikkert vil gøre brug af.
  God inspiration. Tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også kolberne er rigtig søde. Næste år tror jeg at jeg måske skal pynte juletræet med friske blomster. :)
   kpkram.dk er blevet et lidt dyrt bekendtskab for mig. - Der er så meget jeg bare "må ha"! ;) Men det er billigtste netsted for binderi-materialer jeg har fundet, og de får kun gode skudsmål fra kunderne (incl.mig!)
   Hyggeligt at "se dig" igen, Bente!

   Slet
 3. Hvor ser det godt ud. Det kan du bare.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 4. Hej fina Ina! OCh grattis - du vann min bok "Dekorera vackert" i sen sista "deltävlingen. Mailar du din adress till mig minna@blomsterverkstad.com så ser jag till att boken skickas till dig. Vårkram, Minna :)

  SvarSlet
 5. Hej,
  hittat hit av en tilfäldighet, så "smukt?"/så fint du gjort! Min danska är tyvärr inte så bra! Men jag kan verkligen tycka om ditt arbete med de kolberna, Snyggt!
  Ha en fin dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Så hyggeligt at du fandt ind til mig! Svensk går veldig fint. Det tales både dansk, svensk og norsk herinde. :) Velkommen tilbage!

   Slet