mandag den 2. januar 2012

Photoshop?

Hallo i stuen!

Jeg har indtil videre redigeret mine billeder på photobucket.com, som er rimeligt let og overskueligt at bruge. Men mulighederne der er ret begrænsede.
Samtidig har man jo hørt at photoshop skulle være sagen, og har derfor længe tænkt at det jo måtte prøves/læres. Men det kræver li'som en vist initiativ at tage fat på det, og jeg har derfor udskudt det længe.

Men her til aften er jeg endelig gået igang med det. Foreløbig kan jeg ikke sige at det har været den store succes. Jeg sidder her og river mig i håret og det hele virker ret besværligt. Og almindelige ting som at lægge en tekst ind på et billede, har jeg endnu fundet ud af hvordan at gøre. :(
Er der nogen af jer derude, som har nogen gode tips til hvor at få en god og overskuelig vejledning til photoshop elements?

Nedenfor et par billeder, som jeg har arbejdet lidt på i photoshop. Jeg endte dog med at måtte tage dem ind på min sædvanlige photobucket for at få lagt teksten på...

Ellers har jeg nydt min sidste feriedag, og forbereder mig nu på at vende tilbage til virkeligheden igen i morgen...Suk... Kunne nu godt have brugt et par ugers ferie mere.
2 kommentarer:

 1. Hej Ina

  Desværre kan jeg ikke hjælpe dig. Jeg bruger "bare" picasa, men har endnu ikke kunnet finde ud af at sætte tekst på mine billeder, så.........
  Dejlige billeder og held og lykke med projektet:-)

  SvarSlet
 2. Hej Ina!
  Tack för din fina hälsning om min nya header, glad att du gillar den. Den är gjord i photoshop men jag är nybörjare och har, precis som du, verkliga problem, haha! Hittar inte riktigt alla funktioner ännu och har tyvärr inget bra tips. Vi får uppdatera varandra när vi lärt oss mer. =)
  Kram

  SvarSlet