tirsdag den 10. maj 2011

Hjerte-lig fødselsdagshilsen.

Jeg har to søde veninder, som har fødselsdag samme dag, og som i den anledning ofte holder fødselsdagfest sammen. I år gjorde de det enkelt, og endte derfor med kun at invitere min mand og mig over til at spise sammen med dem og deres mænd. De havde på forhånd venligst frabedt sig gaver.
Men en blomsterhilsen måtte vel være tilladt. I hvertfald gav det mig anledning til at prøve at lave et par små hjerte-formede buketter.
De var morsomme at lave, og kræver ikke så mange blomster i den enkelte buket. Til gengæld gik der en hel del meter af ståltråd/blomster-tråd og perler i forskellige farver. Buketten er ikke så vanskelig at lave, som man skulle tro.
(I princippet laver man et enkelt buket-stativ af elefanttråd og blomstertråd, som herefter 'dekoreres' med masser af vindseltråd i forskellige farver. Vindseltråden trækkes ud i en bunke, som krølles sammen og formes svarende til buket-stativet, og man pynter lidt ekstra med matchende perler, som er trukket på vindseltråd, og som vikles ind i hele herligheden. Herved ender man op med et lille ståltrådhjerte med hul i midten, som blomsterne så kan stikke ned i. Ideen er hentet fra Gie Simonsens søde bog "Blomstergaver". Anbefales!)

Blomsterne bragte tilsyneladende lykke. Og så havde vi i øvrigt en rigtig hyggelig aften. Dejligt med gode venner!
Ha en fortsat herlig forsommeraften!


Ina4 kommentarer:

 1. Underbara blommor, dina vänninor måste blivit glada! =)
  Ha en fin dag.

  Kram Emma

  SvarSlet
 2. Vilka underbara blobbor! Titta gärna in till mig! Kram Lotta

  SvarSlet
 3. ...hvem var de glade mottagere, da?! Utrolig fine buketter, Inamor!
  Tenk at du har begynt med blogg, forresten?! :)

  SvarSlet
 4. Hej Linemor! Så hyggeligt at se dig her. Ja, hvem havde troet at jeg skulle begynde at blogge. Foreløbig synes jeg det er morsomt. Vi får vel se hvor længe det holder...;) Hvad med dig? Havde det ikke været noget for dig at blogge? Du havde jo virkelig kunnet lave en smuk blog med mange kloge tanker. :)
  Det var Vivian H. og Marianne L., som fik buketterne. De bor begge her på bygden, så det hender at vi gør noget sammen.

  Klem fra Inamor

  SvarSlet