mandag den 16. maj 2011

Nyt kamera?

Hallo folkens!

Jeg købte mig et nyt kamera for ca. 1 år siden. Et Panasonic Lumix DMC-FZ35. Et digitalt kamera med 18 x zoom. Men ikke spejlrefleks. Jeg har selv været rigtig glad for mit kamera på trods af at min foto-interessede søn har smilet overbærende af mig, når jeg har pralet af dets fortræffeligheder.
Men efterhånden som jeg er begyndt at tage flere blomster-billeder er jeg alligevel blevet nysgerrig på at prøve et ordentlig spejlrefleks-kamera. Så derfor lånte jeg idag mins søns proffe kamera, og fik lov til at lege lidt med det.
Wow! Nej, hvor var det lækkert! En helt anden fornemmelse. Og på trods af at jeg stadig ikke har forstand på fotografering, var det let nok at se at her var der muligheder, som man slet ikke har med mit gamle kamera.

Jeg prøvede også at lege lidt med blitzen, så det nærmest ser ud som at solen kommer ind bagfra:Jeg er godt klar over at disse stadig er meget amatøragtige, men for mig var det rigtig morsomt at få lidt mere fornemmelse af, hvilke muligheder man har med noget godt udstyr. Så jeg er bange for at eftermiddagens lille eksperiment kan komme til at blive en meget dyr affære... ;)

Jeg er stadig meget glad for mine nye Sockerärt-kander fra Ikea. Tror de kommer til at blive brugt flittigt i løbet af sommeren. Er der forresten nogen af jer, som ved hvad disse blomster hedder?

Håber ellers at I alle har haft en god weekend!

Klem fra Ina

4 kommentarer:

 1. Heidi Strandvik16. maj 2011 kl. 09.57

  Fine bilder, blomster og kanner:) Er det ikke rett og slett hegg du har i kannene?

  SvarSlet
 2. Tak skal du ha, Heidi!
  Så det er 'hegg' den hedder? Ja, den vokser jo overalt, så jeg burde jo ha vidst, hvad den hedder. :) Tak for info'en.
  Har nettop googlet at den hedder 'hæg' eller 'majtræ' på dansk. Så ved jeg det. :)
  Den taber jo bladene alt for hurtig, men er vakker, så længe den står.
  Ha en flot dag! Ina

  SvarSlet
 3. Johnny tror at det er Hægg, men hvis den ikke lugter vondt er det ikke hægg. Lugter den vondt?

  SvarSlet
 4. Nej, den lugter ikke vondt. Den er ret neutral i duften.

  SvarSlet