torsdag den 9. juni 2011

Efterårsstorm?!

Her havde man troet at man skulle bruge aftenen på at pakke campingvognen før en sommerlig pinsetur i weekenden. Men ak nej... regn, regn og atter regn - og så en god del blæst i tillæg. Man får definitivt efterårsfornemmelser, på trods af at datoen siger noget helt andet. Og det ser ikke ud til at det bliver bedre de første dage. :(

Så det frister pludselig ikke at tage på campingtur alligevel. Så det kan være at det bliver en rolig weekend hjemme, hvor vi kan været lidt effektive. (Jeg har f.eks stadig nogle køkkenfliser som skal fuges...) Men det er vel heller ikke så aller værst.

Hvad med jer? Hvilke planer har I for pinsen?Pæonerne holder endnu...såvidt. Jeg har måttet gi' dem en 'krage' af birkegrene for at støtte de tunge hoveder. Men det fungerer fint.

Tror jeg skal krybe op i sofaen med et tæppe og en varm kop te nu. Det er vel det man gør når det er efterårsstorm derude. :)

Klem fra Ina

2 kommentarer:

  1. Hej Ina! Vi är också sugna på att åka iväg med husvagnen men jag vet inte om vi vågar med tanke på vädret... Hoppas det vänder snart!
    Jag har äntligen kunnat plocka av mina egna pioner i dag, de är så vackra! Du får se inlägg hos mig i morgon. Så smart att stödja dem med en krage, jättefint! Det är så roligt att titta in här hos dig och få inspiration till egna små blomsterarrangemang - du är så duktig! =)

    Kram Emma

    SvarSlet
  2. I don't understand most of the text but it doesn't matter, I love the picture so romantic.

    SvarSlet