tirsdag den 7. juni 2011

Tordenvejr og pæoner

Der er nu noget hyggeligt over tordenvejr. Når luften er tung og spændt, så man næsten kan fornemme gnisterne i atmosfæren. Og man hører det rulle i det fjerne. Jeg synes det er stemningsfuldt - og lidt spændende.
Vi er så heldig at bo højt med udsigt over dalen. Og der var mange flotte lyn at se igår. Jeg skulle gerne have haft nogle billeder af sceneriet at vise frem, men "lyn-billeder" er vist for den lidt mere avancerede fotograf end undertegnede.

I stedet vil jeg vise jer billeder af mine (indkøbte) pæoner. Jeg ved det - man ser dem jo overalt i bloglandia for tiden. Men de er jo så utroligt flotte, så det må være tilladt at 'mæske sig' i dem i disse dage.Jeg tror sandelig at jeg bliver nødt til at plante nogle egne pæoner i haven. For mage til generøs og frodig blomst skal man da lede længe efter. (Om den så kan vokse her på vore højdegrader oppe i fjeldskråningen vil tiden så vise...)

Jeg vil ønske jer alle en behagelig og rolig kveld!!
Klem fra Ina

4 kommentarer:

 1. Hej Ina, så vackra foton - som alltid! =) Jag älskar också pioner...men det vet du ju redan. ;)
  Tordenvejr, eller åska som vi säger i Sverige, har jag respekt för, tycker att det är lite otäckt på natten när åskan går men visst är det mäktigt.
  Ha en fin kväll.

  Kram Emma

  SvarSlet
 2. Så nydelige bilder du viser, deilig med sommer!

  SvarSlet
 3. Måtte kjøpe meg en bukett med rosa peoner jeg også, selv om det snart vil blomstre i hagen...kan ikke la være, er så nydelig...

  Har ikke fått pris på sprossene enda, men jeg vil tro at det vil ligge på rundt 20.000,- for et hus....eller mer...venter spent på tilbudet

  SvarSlet
 4. Hej, hej!

  Så vackra pioner, en av mina favoritblommor och kannan är med igen:-) Jag har fortfarande inte köpt någon. Jag ska ha en liten utlottning, titta gärna in och ha en riktigt skön dag.

  Kram

  SvarSlet