onsdag den 8. juni 2011

Og duften bredte sig...

Liljekonvallen er min absolutte favorit. Den gang jeg giftede mig var jeg ikke så optaget af blomster, som jeg er idag. Men én blomst var selvskreven i min brudebuket; nemlig liljekonvallen.
Så da vi købte vores dejlige hus her ude på landet for 5 1/2 år siden var det en stor og positiv overraskelse da foråret kom, og det pludselig piblede op med vilde liljekonvaller omkring ejendommen. Det er jo ren luksus at kunne gå sig en tur ud i terrænet omkring huset og plukke sig en stor buket, af denne yndige og utroligt velduftende blomst. "Hvid, naturlig parfume" var der nogen, som kaldte den. Det passer da vist meget godt.Ha en fortsat fin sommeraften!

Ina

3 kommentarer:

 1. Hej..

  Sikke en smuk buket :0) Jeg skal giftes på fredag (d.18 maj) og vil gerne have en sådan buket.. min mor har liljekonvaller i haven og kommer med blomsterne, men vi ved ikke, hvor mange der skal bruges (stk. antal) Kan du huske, hvor mange du brugte til din flotte buket ?

  Tak for hjælpen.. og Igen - smukke buketter :0)

  k.h. Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi!
   Tak skal du ha. :o)
   Se det var jo et rigtig godt spørgsmål... Jeg kan ærlig talt ikke huske det, men det var ret mange. Hvis jeg skal gætte, må det blive i retning af 80-90 stykker. Men nu er disse vilde liljekonvaller, som jeg plukkede ret spinkle i både stilk og blomst. Jeg vil tro at I vil kunne klare jer med lidt færre, hvis I har almindelige have-liljekonvaller.

   Det lyder bare rigtig smukt og romantisk med en brudebuket med kun liljekonvaller!
   Held og lykke med brylluppet - og tillykke!:0)

   Knus fra Ina

   Slet
  2. Hej Ina..

   Tak for dit svar :0) Det er havekonvaller vi har og min mor har talt til 100 :0) så det skulle jo være nok. Ja, jeg tror det bliver rigtig flot, og så synes jeg det er fantastisk, at de er fra min mors have. Vi håber også vi får et dejligt bryllup :0)

   k.h. Heidi

   Slet