mandag den 20. juni 2011

Hyggelig overraskelse

Hallo alle!


Jeg plejer aldrig at vinde lodtrækninger. Men her i helgen var jeg for en gangs skyld heldig. Dygtige og kreative Elna, som har bloggen http://elna-sudden.blogspot.com/  havde lavet en lodtrækning om den sødeste strikkede elgen man kan tænke sig. Og den heldig vinderen blev lille mig! Sikke en dejlig overraskelse! Så nu glæder jeg mig til at få den i posten. :)

Har ellers haft en travl weekend med overnattende gæster. Vi har bl.a. haft besøg af svigerforældrene, som blev her nogle dage.  Meget hyggeligt! Med svigermor får jeg en husmoder i huset, som hjælper mig med ting, som at pudse sølvtøj og andet, som jeg aldrig selv får gjort. Ren luksus! Og svigerfar, som er hobby-botaniker, og elsker vilde blomster, plukker de yndigste buketter til mig med alskens vilde blomster. Hvor dejligt!
Og så kom jeg til at nævne at jeg ønskede mig en norsk flora-bog, siden jeg kun havde en dansk fra før, og der egentlig er en del forskel på dansk og norsk flora. Næste dag havde svigerforældrene været i byen og købt en norsk Flora-bog til mig! Så nu kan jeg forhåbentlig lære navnene på alle de vilde blomster jeg går og glæder mig over for tiden. :))

Håber ellers at det står godt til derude i bloglandia?! Jeg har ikke været så flink til at komme rundt på besøg den sidste uge, men håber på at tage revanche nu de næste dage.Klem fra Ina

4 kommentarer:

 1. Du får ha en riktigt skön midsommar.

  Kram

  SvarSlet
 2. Grattis till vinsten och tack för fina buketter!
  Titta in hos mig får du ett gott recept! Kram Lotta

  SvarSlet
 3. Grattis till vinsten! Önskar dig en riktigt härlig sommar!

  Kram/Lotta

  SvarSlet
 4. 3 smukke buketter.
  Tak for kigget.

  SvarSlet